top of page

SPECIALITEITEN VAN DE CHAIR

Toe aan een nieuw kapsel, originele nagels en eyebrows on fleek? Dan ben je bij De Chair aan het goede adres. Bij De Chair nemen we de tijd om jouw wensen zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, healthy hair is in mijn salon het allerbelangrijkst. Gepaard met een eerlijk advies en een warme kop thee kijken we naar wat het beste is voor jouw haar. Nooit zal ik je naar huis sturen met dramatische geblondeerde lokken, highlights die meer lijken op een zebrapad of scheef geknipt haar. Wel stuur ik je naar huis met een oprechte glimlach en meer kennis over je haardos. Kom zitten in de chair, ik beloof je dat ie lekker zit.

17868039373812244.jpg
B834CE18-EB18-4DE0-9F7F-4288F2A95D4F[428

BALAYAGE

Balayage is de trend van nu!

Balayage is een techniek waarbij de kleur met een kwast in het haar geveegd wordt. Het geeft een sun kissed effect aan het haar en loopt soft over op de natuurlijke haarkleur. Een voordeel aan deze techniek is dat je niet snel last krijgt van een uitgroei, doordat de kleur met een zachte overloop uitgroeit. Hierdoor hoef je maar 2 á 3 keer per jaar je balayage bij te werken, ideaal toch?! Aan het begin van elke behandeling gaan we in een advies gesprek bekijken welke techniek het beste bij jou past, en mogelijk is, want healthy hair staat voorop bij De Chair

COLOR CORRECTION

Ohh nee! Ben je niet happy met je haar en is je haarkleur compleet mislukt, te geel geworden, highlights die meer lijken op een zebrapad of zwaar beschadigt door het kleuren? Denk je op dit moment dat het niet meer te redden is en je enige optie de tondeuse is? Dan ben je bij De Chair aan het juiste adres! Door mijn specialisatie en vakkennis in kleuren weet ik jouw haar ramp te redden! Doormiddel van de juiste producten en behandelplan gaan we jouw haar weer omtoveren tot iets moois!

Prijslijst
bottom of page